Instalare camere supraveghere

Cresa si Gradinita Montessori: “Educatie pentru viata”

Gradinita Montessori Kids at Work este un proiect dezvoltat pentru a sprijini acei parinti care pun un accent deosebit pe educatia de calitate, pe sanatatea emotionala a copiilor lor, pe un mediu care sa trateze copilul cu respect si sa ii respecte unicitatea, dar care cauta si o alimentatie organica si echilibrata, conditii zilnice la cele mai inalte standarde, spatiu de joaca in aer liber generos, activitati care sa asigure o dezvoltare completa pe toate ariile necesare. Ne asumam, de asemenea, sa asiguram copiilor bucuria copilariei si toate achizitiile sanatoase ale primilor 6 ani de viata care sunt cheia viitorilor adulti fericiti, totul intr-un mediu extrem de ofertant.

Gradinita este autorizata de Ministerul Educatiei prin O.M. 3504/29.03.2016 si indeplineste toate standardele de siguranta ca si locatie.

Cresa Montessori pe care o oferim primeste copii incepand cu varsta de 11 luni si ofera un ambient dedicat acestei categorii de varsta, autentic, care acorda o grija si atentie deosebita echilibrului emotional si sanatatii fizice, psihice si a dezvoltarii motrice. 

Principiile educatiei Montessori devin evidente imediat ce ati intrat intr-o clasa de curs din Gradinita Montessori Kids at work. Culori calde, lumina naturala, spatii largi si aerisite reprezinta ingredientele unui mediu care cultiva calmul si concentrarea. Aproape ca te simti ca acasa.

Gradinita Montessori Kids at work foloseste metoda autentica de educatie Montessori, bazandu-se pe materiale originale, create de Dr. Maria Montessori pentru fiecare grupa de varsta. Locatia noastra, amenajata de un consultant international certificat in metoda Montessori, vine in intampinarea nevoilor copiilor fiind mediul propice pentru stimularea potentialului.

Punem un accent deosebit pe comunicarea cu parintii si pe sentimentul de apartenenta la o mare familie in care cu totii au un scop comun - fericirea si sanatatea copiilor.

Gradinita Montessori Kids at work functioneaza in sistem bilingv romana - engleza, predarea este atat in limba romana, cat si in limba engleza. Personalul nostru are experienta internationala, iar comunitatea de copii este multiculturala. Incurajam expunerea copiilor la culturi diferite astfel incat sa poata accepta orice diferente fizice sau culturale si sa invete din acestea.

Functionam cu patru grupe de copii:

- grupa Nido (11-24 luni) in limita a 9 copii

- grupa Toddler (2-3.5 ani) in limita a 15 copii 

- doua grupe Children's House (3-6 ani) in limita a 25 de copii fiecare, o grupa are predare exclusiv in limba engleza

Activitati complementare

Activitati complementare

Ne-am asumat sa oferim copiilor toate circumstantele si conditiile pentru a putea sa se formeze ca viitori adulti sanatosi si fericiti.

De aceea am dezvoltat activitati zilnice si/sau saptamanale prin care sa aducem intreg universul in gradinita Kids at work. Astfel, ambientul si educatia copiilor nu se limiteaza doar la sala de curs.

  • Am amenjat o gradina de zarzavaturi pe care cei mici o vor putea ingriji pana la primirea recompensei naturale - legumele si fructele nascute din munca lor. Respectul si grija fata de natura si resursele sale este o lectie importanta in viata pe care este bine sa o integram inca de mici.

  • Cu ajutorul prietenilor lor iepurasii, porumbeii, veverita, catelul, pestii si pasarile vor invata despre responsabilitatea si grija fata de animalele care ii inconjoara.

  • Fiecare sala Kids at work dispune in ambient si de o bucatarie functionala la dimensiunile copiilor unde cei mici invata sa gateasca, isi exerseaza creativitatea si independenta fizica si se pot bucura de rezultatul propriei munci.

  • Educatia pentru sanatate este foarte importanta pentru Kids at work. Copiii beneficiaza de hrana de cea mai buna calitate si, totodata, de educatie pentru o alimentatie corecta. Zilnic, dupa fiecare masa de pranz li se spun povesti reale, despre alimentatie si beneficiile alimentelor sanatoase.

  • Miscarea este un element cheie in sanatatea trupului. De aceea, gradina Kids at work are 500mp si este plina de stimuli care acopera toata plaja de dezvoltare fizica si senzoriala. Gradina este organizata pe centre de activitati, include pomi fructiferi in care copiii sunt liberi sa se catere, beneficiaza si de o tiroliana, iar vara pot pasi desculti pe iarba din spatiile verzi de care se pot bucura.  Ne bucuram sa le putem oferi copiilor beneficiul naturii chiar daca suntem in mijlocul orasului!

  • Limba materna este prima limba pe care o invata copiii si este limba de referinta pentru intreaga lor viata. Intr-o societate in continua miscare, limba engleza este astazi o a doua limba materna. Predarea este atat in limba romana, cat si in limba engleza. Avem in componenta echipei de educatori si nativi engleza, copiii fiind expusi continuu la a doua limba, iar prin colaborarea cu Learn with music, copiii invata intr-un mod inedit engleza prin joc, dans si muzica.

  • Educatie in grija fata de resursele planetei - reciclare - desfasuram activitati de art & craft din materiale reciclate, ii incurajam si le oferim un exemplu in sortarea deseurilor, oprim apa cat ne spalam pe dinti, stingem lumina daca nu stam in incapere etc.

Alimentatie sanatoasa

Alimentatie sanatoasa

Pentru noi hrana este la fel de importanta ca si educatia, de aceea Kids at work trateaza cele doua subiecte cu aceasi seriozitate.

In parteneriat cu Cornelia Marin, un bine cunoscut nutritionist, specializata in nutritie pentru copii, am dezvoltat un meniu perfect echilibrat, adaptat segmentelor de varsta si stadiilor de dezvoltare ale copiilor. Meniul este lacto-ovo-vegetarian plus peste, nu avem produse din carne in continutul meniului.

Folosim doar materii prime de calitate, bio in masura in care piata ne permite, fara aditivi, conservanti sau alte elemente toxice.

Principii de baza

Suntem foarte atenti la combinatiile alimentare, in asa fel incat digestia sa fie cat mai usoara si sa asigure un maxim de energie si nutrienti organismului. Multe preparate, in special pentru micul dejun se obtin prin gatire la maxim 45 grade Celsius urmarindu-se asigurarea unui procent cat mai mare de nutrienti. 

Toate preparatele sunt gatite in dimineata servirii lor prin metode care asigura pastrarea unui procent cat mai mare de nutrienti. Cerealele fara gluten (quinoa, mei, hrisca, amarant) sunt germinate si fermentate inainte de a fi folosite in preparate pentru a asigura asimilarea intr-un procent cat mai mare de minerale.

Nu folosim zahar. Indulcim cu fructe uscate (nu confiate): curmale, stafide, smochine sau suc de mere. 

Inscriere

Inscriere

Pentru inscrieri completati formularul de la Contact sau prin email la inscrieri@kidsatwork.ro sau la numarul de telefon +40723357063. 

Copiii pot fi inscrisi in gradinita Kids at work incepand cu varsta de 11 luni la grupa Nido.

Inscrierea incepe printr-o discutie cu parintii in care ne vom cunoaste si vom descoperi impreuna daca filosofia Montessori este cea mai potrivita atat pentru copil cat si pentru parinti. 

Dupa inscriere, urmeaza procesul de adaptare care este abordat cu maxima seriozitate si profesionalism, parintii fiind lasati si incurajati sa participe pentru inceput. La grupa Nido adaptarea incepe initial cu o vizita acasa din partea pedagogului pentru a cunoaste mai bine familia, obiceiurile, istoricul dezvoltarii si a crea legatura copil-pedagog chiar in mediul sau, in maximum confort. Punem un accent deosebit pe adaptari naturale care sa minimizeze anxietatea de separare, sa asigure increderea copilului si a familiei in noul mediu si in echipa de educatori, care sa faca o tranzitie usoara de acasa in comunitate. 

Program

Program redus (mic dejun + pranz):  8:30 - 13:00
Program normal (mic dejun + pranz + gustare): 8:30 - 16:00
Program extins (mic dejun + pranz + gustare + optionale): 8:30 - 18:15**

**Programul lung pentru Grupa Nido este 17:00

**Programul extins pentru Grupa Children's House este 17:30 fara optionale.

Gradinita Kids at work este deschisa pe tot parcursul anului (septembrie - august).

Vacantele anuale: de Paste (o saptamana), Craciun (2 saptamani), August (ultimele 2 saptamani), sarbatorilor legale. Calendarul detaliat il puteti solicita la secretariat.

 

Tarife

Taxa de scolarizare este anuala si poate fi achitata si lunar dupa cum urmeaza:

Grupa Nido Community (1 - 2,5 ani) – 9 copii

Program scurt: 8:30 – 13:00 – 1600 lei/luna
Program normal: 8:30 – 17:00 – 2000 lei/luna

Grupa Toddler Community (2 ani – 3,5 ani) – 15 copii
Program scurt: 8:30 - 13:00 - 1600 lei/luna
Program normal: 8:30 – 16:00 – 1800 lei/luna
Program extins: 8:30 – 18:30 – 2100 lei/luna

Grupa Children's House (3-6 ani) – 25 copii

Program scurt: 8:30 – 13:00 – 1600 lei/luna
Program normal: 8:30 – 16:00 – 1800 lei/luna
Program extins: 8:30-17:30 – 2000 lei/luna (in intervalul 17:30 - 18:30 sunt activitatile optionale - oferta separata la cerere)

Taxa masa este 500 lei/luna pentru toate tipurile de program si se achita separat de taxa de scolarizare.

Taxa de inscriere: 1000 lei, care include participarea parintilor la Clubul Parintilor pe tot parcursul anului.

Depozit: 1600 lei, recuperabili la finalul contractului sau nerambursabili in cazul in care contractul se reziliaza inainte de termen.

Locatie

Ne gasiti in str. Smaranda Braescu, nr. 40A-42, Sector 1 Bucuresti, Tel: +40 771 698 184

Cresa - gradinita Kids at work este situata in partea de nord a Bucurestiului, in apropierea parcului Herastrau, in Cartierul Francez. Copiii au la dispozitie 500 mp de sali de activitati, dar si 500 mp de spatiu in aer liber.

Locatia ofera 3 arii principale pentru desfasurarea activitatilor Montessori:
- grupa Nido (11-24 luni) - sala destinata acestei grupe are 45 mp spatiu util care este amenjat astfel incat sa incurajeze miscarea si independenta functionala;
- grupa Toddler (2-3 ani)  - ambientul ofera 45 mp spatiu util pentru activitati, somn, baie, dressing si bucatarie la dimensiunea copiilor;
- grupa Children's House (3-6 ani)  - sala de curs are 60 mp utili astfel incat copiii sa se poata concentra si lucra intr-un mediu aerisit si favorabil din toate punctele de vedere.

Locatia dispune, de asemenea, de sala de activitati, grup sanitar pentru fiecare grupa adaptat nivelului de varsta si cabinet medical.