Instalare camere supraveghere

Cresa si Gradinita Montessori: “Educatie pentru viata”

Gradinita Montessori Kids at Work este un proiect dezvoltat pentru a sprijini acei parinti care pun un accent deosebit pe educatia de calitate, pe sanatatea emotionala a copiilor lor, pe un mediu care sa trateze copilul cu respect si sa ii respecte unicitatea, dar care cauta si o alimentatie organica si echilibrata, conditii zilnice la cele mai inalte standarde, spatiu de joaca in aer liber generos complet dotat, activitati care sa asigure o dezvoltare completa pe toate ariile necesare. Ne asumam, de asemenea, sa asiguram copiilor bucuria copilariei si toate achizitiile sanatoase ale primilor 6 ani de viata care sunt cheia viitorilor adulti fericiti, totul intr-un mediu extrem de ofertant.

Gradinita este autorizata de Ministerul Educatiei prin O.M. 3504/29.03.2016 si indeplineste toate standardele de siguranta ca si locatie si spatiu. Cladirea este supravegeata video continuu, pentru a pastra siguranta si securitatea tuturor.

Cresa Montessori pe care o oferim primeste copii incepand cu varsta de 1 an si ofera un ambient dedicat acestei categorii de varsta, autentic, care acorda o grija si atentie deosebita echilibrului emotional si sanatatii fizice, psihice si a dezvoltarii motrice. 

Gradinita Montessori (3-6 ani) se diferentiaza prin echipa de educatori Montessori profesionisti cu experienta internationala de minimum 5 ani si predarea in engleza. 

Principiile educatiei Montessori devin evidente imediat ce ati intrat intr-o clasa de curs din Gradinita Montessori Kids at work. Culori calde, lumina naturala, spatii largi si aerisite reprezinta ingredientele unui mediu care cultiva calmul si concentrarea. Aproape ca te simti ca acasa.

Gradinita Montessori Kids at work foloseste metoda autentica de educatie Montessori, bazandu-se pe materiale originale, create de Dr. Maria Montessori pentru fiecare grupa de varsta. Locatia noastra vine in intampinarea nevoilor copiilor fiind mediul propice pentru stimularea potentialului.

Punem un accent deosebit pe comunicarea cu parintii si pe sentimentul de apartenenta la o mare familie in care cu totii au un scop comun - fericirea si sanatatea copiilor.

Gradinita Montessori Kids at work functioneaza in sistem bilingv romana - engleza, predarea este atat in limba romana, cat si in limba engleza.  Incurajam expunerea copiilor la culturi diferite, astfel incat sa poata accepta natural orice diferente fizice sau culturale si sa invete din acestea.

Functionam cu patru grupe de copii:

- grupa Nest (1-3 ani) in limita a 12 copii

- grupa Toddler (1.5-3.5 ani) in limita a 15 copii 

- doua grupe Children's House (3-6 ani) in limita a 25 de copii fiecare, o grupa are predare exclusiv in limba engleza

Activitati complementare

Activitati complementare

Ne-am asumat sa oferim copiilor toate circumstantele si conditiile pentru a putea sa se formeze ca viitori adulti sanatosi si fericiti.

De aceea am dezvoltat activitati zilnice si/sau saptamanale prin care sa aducem intreg universul in Gradinita Montessori Kids at work. Astfel, ambientul si educatia copiilor nu se limiteaza doar la sala de curs.

 • Respectul si grija fata de natura si resursele sale sunt o lectie importanta in viata pe care este bine sa o integram inca de mici. Copiii se pot conecta cu natura, alerga desculti in cei 550 mp de spatiu verde, pot planta legume, culege fructe si ingriji plante.

 • Cu ajutorul prietenilor lor necuvantatori: iepurasi, porumbei, veverita, rata, gaini si pisici vor invata despre responsabilitatea si grija fata de animalele care ii inconjoara.

 • Fiecare sala Kids at work dispune in ambient si de o bucatarie functionala la dimensiunile copiilor unde cei mici invata sa gateasca, isi exerseaza creativitatea si independenta fizica si se pot bucura de rezultatul propriei munci.

 • Miscarea este un element cheie in sanatatea trupului. De aceea, gradina Kids at work are 550mp si este plina de stimuli care acopera toata plaja de dezvoltare fizica si senzoriala. Gradina este organizata pe centre de activitati, include pomi fructiferi in care copiii sunt liberi sa se catere, beneficiaza si de o tiroliana, iar vara pot pasi desculti pe iarba din spatiile verzi de care se pot bucura.  Ne bucuram sa le putem oferi copiilor beneficiul naturii chiar daca suntem in mijlocul orasului!

 • Limba materna este prima limba pe care o invata copiii si este limba de referinta pentru intreaga lor viata. Intr-o societate in continua miscare, limba engleza este astazi o a doua limba de referinta. Predarea este atat in limba romana, cat si in limba engleza. Avem in componenta echipei de educatori si vorbitori nativi de limba engleza, copiii fiind expusi continuu la a doua limba

 • Educatie in grija fata de resursele planetei - reciclare - desfasuram activitati de art & craft din materiale reciclate, ii incurajam si le oferim un exemplu in sortarea deseurilor, oprim apa cat ne spalam pe dinti, stingem lumina daca nu stam in incapere etc. Resursele naturii sunt epuizabile, iar copiii trebuie neaparat sa invete sa fie responsabili cu acestea.

Alimentatie sanatoasa

Alimentatie sanatoasa

 

Pentru noi hrana este la fel de importanta ca si educatia, de aceea Kids at work trateaza cele doua subiecte cu aceasi seriozitate.

In parteneriat cu Smart Nutrition, o cunoscuta clinica de nutritie, specializata in nutritie pentru adulti si copii, am dezvoltat un meniu perfect echilibrat, adaptat segmentelor de varsta si stadiilor de dezvoltare ale copiilor. Parintii pot opta atat pentru un meniu cu carne, cat si unul lacto-ovo-vegetarian si peste. 

Meniul este preparat in bucataria celor de la Fitocracy, cunoscuti pentru profesionalismul lor si mancarea cu suflet.

Folosim doar materii prime de calitate, bio in masura in care piata ne permite, fara aditivi, conservanti sau alte elemente toxice.

Principii de baza

Suntem foarte atenti la combinatiile alimentare, in asa fel incat digestia sa fie cat mai usoara si sa asigure un maxim de energie si nutrienti organismului. 

Toate preparatele sunt gatite in dimineata servirii lor prin metode care asigura pastrarea unui procent cat mai mare de nutrienti. 

Nu folosim zahar. Indulcim cu sirop de stevie sau fructe uscate (nu confiate): curmale, stafide, smochine sau suc de mere. 

 

 

Inscriere

Inscriere

Ne-ar face placere sa va cunoastem! Primim copii de orice nationalitate si religie si oferim un mediu multicultural. Pentru programarea unei intalniri de cunoastere, va invitam sa completati formularul de la sectiunea Contact sau sa ne trimiteti un email la adresa contact@kidsatwork.ro ori sa ne sunati la numarul de telefon +40 772 007 951

Copiii pot fi inscrisi in gradinita Kids at work incepand cu varsta de 12 luni, in limita locurilor disponibile. Gradinita isi rezerva dreptul de a selecta copiii in functie de cultura familiala si nivelul de dezvoltare in functie de necesitatile comunitatilor deja existente, astfel incat sa oferim constant diversitate si echilibru pentru copii. Cristeriul minim de acceptare a copiilor pentru grupele Children's House este independenta fizica.

Inscrierea incepe printr-o discutie cu parintii in care ne vom cunoaste si vom descoperi impreuna daca filosofia Montessori este cea mai potrivita atat pentru copil, cat si pentru parinti. Procesul de inscriere se finalizeaza in momentul in care taxele de scolarizare sunt achitate si contractul este semnat.

Dupa inscriere, urmeaza procesul de adaptare care este abordat cu maxima seriozitate si profesionalism, parintii fiind lasati si incurajati sa participe pentru inceput. Inainte de adaptarea fizica si emotionala in comunitate, familia are o intalnire cu educatorul grupei in sala de curs pentru a crea legatura copil-pedagog in afara comunitatii si intr-o atmosfera confortabila. Punem un accent deosebit pe adaptari naturale care sa minimizeze anxietatea de separare, sa asigure increderea copilului si a familiei in noul mediu si in echipa de educatori, care sa faca o tranzitie usoara de acasa in comunitate. Ca toate acestea sa poata fi posibile, familia are si ea un aport crucial si este important sa fie pregatita de educator inainte si sa isi asume responsabilitatea tranzitiei.

Program

Programul Montessori (8.30 - 13.00) 

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsa intre 1 si 6 ani. Cuprinde ciclul Montessori si activitatile anexe cu specific Montessori coordonate de Educatorul principal al fiecărei clase.

Programul Multisport (13.00 - 14.00) - se adreseaza copiilor cu varste intre 3-6 ani. Copiii sub 3 ani au activitati de sport integrate in programul de dimineata.

Programul Relax (14.00 - 16.00)  - se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1an si 6 ani. Cuprinde programul de somn sau activitati recreative in aer liber si sunt supravegheate de personalul didactic secundar (Asistenți) al fiecărei grupe.

Ciclul Montessori 2 (14.00 - 15.00) - se adreseaza copiilor cu varsta peste 4 ani care nu mai dorm si se pregatesc pentru ciclul primar. 

Gradinita Kids at work este deschisa pe tot parcursul anului (septembrie - august). Calendarul detaliat il puteti solicita la secretariat.

 

Tarife

Tariful de scolarizare este anual si poate fi achitat si lunar dupa cum urmeaza:

 • Programul Montessori (8.30 - 16.00) - 6600 euro/an sau 550 euro / luna pentru copii cu varste pana in 4,5 ani

 • Programul Montessori (8.30 - 16.00) - 6960 euro/an sau 580 euro / luna pentru copii cu varste de peste 4,5 ani, include al doilea ciclu Montessori

Taxa de masa este 680 lei/luna si se achita separat de tariful de scolarizare.

Tarife achitabile la inscriere:

Taxa de inscriere - 300 euro, include participarea parintilor la Clubul Parintilor pe tot parcursul anului.

Taxa pentru materiale didactice - 150 euro/an, achitabila o singura data, la inscriere

Depozit: 400 euro, recuperabili la finalul contractului sau nerambursabili in cazul in care contractul se reziliaza inainte de termen.

Politica de prelucrare a datelor

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

1. Introducere

KIDS AT WORK SRL se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal furnizate de persoanele cu care colaboreaza si sa le foloseasca doar in scopurile mentionate contractual sau in alte scopuri doar daca legea o cere sau cu consimtamantul Persoanelor Vizate.

Pentru a ne asigura ca datele dvs. personale sunt in siguranta, comunicam in mod regulat politica de protectie a datelor cu caracter personal precum si instructiunile de lucru referitoare la acest aspect, tuturor clientilor KIDS AT WORK SRL si urmarim aplicarea cu strictete a masurilor de protectie a vietii private in cadrul organizatiei.

Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea si transferul datelor comunicate direct sau indirect organizatiei noastre, precum si modul de utilizare a datelor cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor.

Daca, din orice motiv, termenii stabiliti in cadrul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, nu sunt acceptabili pentru dvs., aveti posibilitatea de a ne comunica acest lucru si eventual puteti solicita detalii sau explicit, stergerea datelor dvs., prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail dpo@hart.ro.

2. Informatii personale colectate

KIDS AT WORK SRL ofera servicii de educatie si ingrijire copii, iar in acest scop colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal primite direct de la Beneficiarii impliciti ai serviciilor de educatie in momentul in care acestia contracteaza serviciile de educatie si/sau ingrijire copii ori pe parcursul colaborarii. Accesarea serviciilor educationale si a informatiilor cu caracter personal necesare inscrierii sunt reglementate legal de ROFUIP(Regulamentul de Organizare si Functionare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar) propus de M.E.N. si legea educatiei nr 1/2011.

Datele cu caracter personal sunt colectate/prelucrate/stocate in mod controlat, prin masuri tehnice si organizationale implementate de catre KIDS AT WORK SRL

KIDS AT WORK SRL trateaza datele cu caracter personal intr-o maniera compatibila cu cerintele Directivei UE 95/46 si cu cele ale Regulamentului 679/2016.

KIDS AT WORK SRL colecteaza/prelucreaza/ stocheaza numai datele necesare si relevante pentru furnizarea serviciilor educationale si de ingrijire copii, conform contractului incheiat cu clientii, persoane fizice sau juridice.

Datele colectate si prelucrate de noi includ (dar nu se limiteaza la) date cu caracter personal, cum ar fi: nume , prenume, date de contact, e-mail, telefon, fotografii, salariu pentru angajati, cont bancar, inregistrari medicale, ziua de nastere, copii dupa documente de identitate, Curriculum Vitae (CV), inregistrari legate de performanta angajatilor, rapoarte disciplinare, rapoarte legate de evolutia prescolarilor, rapoarte legate de accidente si incidente, inregistrari video plus alte informatii care au legatura cu Persoanele Vizate.

Temeiul legal de prelucrare a datelor mentionate, de catre KIDS AT WORK SRL il reprezinta indeplinirea obligatiilor contractuale, consimtamântul sau legea educatiei nr 1/2016, legea arhivarii si ROFUIP.

Pentru asigurarea conformitatii cu Regulamentul 679/2016 KIDS AT WORK SRL revizuieste evaluarea de impact , periodic, la intervale de cel mult 3 ani.

3. Utilizarea si comunicarea informatiilor personale

KIDS AT WORK SRL, in scopul furnizarii serviciilor educationale si de ingrijire copii poate comunica datele dumneavoastra cu caracter personal partenerilor sai care asigura un nivel similar de protejare a datelor cu caracter personal, cu cel prezentat in cadrul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, pe baza acordurilor semnate cu acestia.

Moduri in care utilizam si/sau comunicam datele dvs. cu caracter personal :

KIDS AT WORK SRL poate utiliza informatiile personale colectate pentru furnizarea serviciilor educationale, evaluari, actualizarea datelor, raspunsuri la cereri, contacte telefonice, comunicari cu Persoanele Vizate, facturare, raportari catre institutiile statului coordonatoare;

Datele cu caracter personal pot fi, de asemenea, utilizate pentru propuneri, prezentari, sondaje in scopul imbunatatirii serviciilor, publicitate, marketing si relatii publice in urma consimtamantului Persoanelor Avizate;

Informatiile primite de KIDS AT WORK SRL de la clientii nostri, inclusiv datele medicale, sunt colectate, pastrate si utilizate, la nivelul de protectie necesar.

Informatiile personale colectate de catre KIDS AT WORK SRL sunt utilizate numai in scopurile prezentate.

Persoanele vizate au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de acces - aveti dreptul sa solicitati o copie a informatiilor pe care le detinem despre dvs.
 • Dreptul la rectificare - aveti dreptul sa corectati datele pe care le detinem despre dvs., care sunt inexacte sau incomplete
 • Dreptul de a fi uitat - in anumite circumstante puteti cere ca datele pe care le detinem sa fie sterse din evidentele noastre.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - daca exista anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea.
 • Dreptul la portabilitate - aveti dreptul ca datele pe care le detinem sa fie transferate unei alte organizatii.
 • Dreptul de a formula obiectii - aveti dreptul sa va opuneti anumitor tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct.
 • Dreptul de a se opune prelucrarii automate, inclusiv profilarea - aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus efectelor juridice ale prelucrarii automate sau profilarii.

KIDS AT WORK SRL, la cererea dvs., va poate confirma daca si ce informatii detine despre dvs. precum si modul in care acestea sunt procesate.

In cazul in care KIDS AT WORK SRL refuza o cerere a dvs., de exemplu, in baza dreptului de acces, va vom oferi explicatia acestei decizii, pe care la rândul sau aveti dreptul sa o contestati in mod legal.

KIDS AT WORK SRL transfera informatiile dvs. personale unor terte parti, cu respectarea acordurilor scrise incheiate cu acestia.

Daca in orice moment decidem sa folosim datele personale intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul in care a fost colectata, vom face acest lucru public, va vom anunta si va vom oferi posibilitatea de a alege daca putem sa folosim sau nu informatiile dvs. in acest mod diferit.

In cazul in care KIDS AT WORK SRL este obligat de un act normativ (lege, statut, regulament, decizie) ordonanta sau hotarârea judecatoreasca sa comunice date cu caracter personal, conformarea va fi indeplinita fara informarea sau acordul persoanei vizate.

4. Securitatea informatiilor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizica, IT si organizationale rezonabile si adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram.

In vederea imbunatatirii masurilor prezentate in actuala Politica de protectie a datelor cu caracter personal, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura ca datele sunt corecte, complete, actuale si relevante pentru utilizarea dorita, iar modificarile ce vor surveni vor fi descrise in versiunea actualizata.

KIDS AT WORK SRL va testa si revizui periodic eficienta masurilor pentru a proteja datele fata de riscurile de pierderi, utilizari incorecte, acces neautorizat, dezvaluire, modificare sau stergere/distrugere fara drept.

Daca aveti nevoie de asistenta pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau stergerea informatiilor personale sau daca nu mai doriti serviciile noastre, puteti trimite oricând o solicitare in acest sens la adresa de e-mail: dpo@kidsatwork.ro.

5. Modificari ale politicii de protectie a datelor cu caracter personal

KIDS AT WORK SRL isi rezerva dreptul de a modifica Politica de protectie a datelor cu caracter personal oricând este necesar. Daca exista modificari semnificative acestea se vor reflecta in timp util in versiunea actualizata a acestui document.

Puteti reveni periodic la aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal pentru a fi informat privind cea mai noua versiune a acestui document.

6. Durata stocarii/prelucrarii

Durata stocarii/prelucrarii datelor cu caracter personal este de 10 ani, conform legislatiei in vigoare.

7. Clarificari

Pentru orice detalii, intrebari, clarificari, cu privire la informatiile dvs. personale, asteptam solicitarile dvs. la adresa de e-mail dpo@kidsatwork.ro.

 

Data ultimei revizuiri: 21.05.2020